Achiziția limbii române ca L2. Studii și cercetări - PLATON, Elena; ROMAN, Dana-Maria; SACALÎȘ, Anca-Lorena (2026)
Volumul de față marchează împlinirea unui deceniu de la prima ediție aConferinței Internaționale Discurs polifonic în Româna ca limbă străină (RLS) șireunește rezultatele cercetărilor prezentate în cadrul celei de-a cincea ediții aacestei manifestări organizate de Institutul Limbii Române ca Limbă Europeanădin cadrul Facultății de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.