Vreau să fiu cercetător! Ghid pentru a deveni un cercetător de succes. Bagajul potrivit pentru drumul în cercetare - RAIU, Sergiu-Lucian; GROSU, Oana Andreea (2026)
Cartea Vreau să fiu cercetător! Ghid pentru a deveni un cercetător de succes. Bagajul potrivit pentru drumul în cercetare aduce în atenție dezvoltarea profesională în cercetare și îmbină, atât partea de calități esențiale, cât și cea de recomandări practice, realizată pe baza unei cercetări calitative.