ISTORIE
PREZENT
MISIUNE ȘI OBIECTIVE
ECHIPA
TITLURI NOI
DOMENII
AUTORI
EVENIMENTE
TITLURI NOI
DOMENII
AUTORI
DESPRE E-BOOK-URI
ETAPELE PUBLICĂRII
STANDARDE TEHNOREDACTARE
EVALUARE CURENTĂ
ANUL 2014 (AUTOEVALUARE)
ANUL 2012
ANUL 2011
ANUL 2010
FINANŢARE AFCN
FINANŢARE ANCS
DIPLOME
SEMNALE DIN PRESĂ
NEWSLETTER
ROMÂNĂ
ENGLISH
CĂRȚI: 0 bucăți | 0.00 LEI
EVALUARE
PROIECTE EDITORIALE
DISTINCȚII
DESPRE NOI
PUBLICAȚII
E-BOOKS
PUBLICĂ CU NOI
CONTACT
INFO STOC
LIBRARIA UBB
TITLU
AUTOR
E-BOOKS
CĂRȚI NOI
DOMENII
AUTORI
AJTAI Iulia
Cum să reducem risipa de fructe și legume de-a lungul lanțului alimentar? Ghid practic
Risipa alimentară este o problemă actuală importantă, prezentă de-a lungul întregului lanț alimentar, de la producătorii primari (fermieri), până la distribuție, retail și consumatorii finali. Creșterea demografică va duce la o creștere semnificativă a cererii de alimente, punând o presiune suplimentară asupra resurselor naturale. Astfel, este evidentă necesitatea unui sistem alimentar responsabil, care să includă metode și strategii eficiente de reducere a risipei alimentare.[...]
E-BOOK INTEGRAL
Format:
pdf
© Presa Universitară Clujeană 2012
TERMENI & CONDIȚII
ACCES SPECIAL
WEBMAIL